søndag 11. juli 2010

Kokende vann rett i kjøkkenkranen: Grohe Red

Denne står veldig høyt på ønskelisten min! Tenkt så kjekt å ha kokende vann tilgjengelig til en hver tid. Selv bruker jeg vannkokeren til å alt fra barnegrøt til pastavannet. Først hadde jeg sett for meg en Quooker, men da må man ha to armaturer; en vanlig og en Quooker. Men nå har Grohe lansert en kran som er to i ett; vanlig armatur og kokende vann i en og samme kran. Lekker å se på er den også!

Visstnok så bruker den relativt lite strøm, så det skal være strømbesparende å bruke denne istedet for å koke vann på komfyren.

Bilde: Grohe

Du kan lese mer om den i denne artikkelen fra dinside.no;
http://www.dinside.no/841662/daarlig-tid-om-morgenen
 
Er det noen som har erfaring med denne, så setter jeg stor pris på å høre hvordan den fungerer!

2 kommentarer:

  1. Ja, den har vi også tittet litt på. Den virker litt interessang. Vi skal igang med å bygge hus i løpet av denne måneden, så det var artig å finne din blogg. Kommer til å følge med videre!

    SvarSlett
  2. Ja, jeg bruker vannkokeren hele tiden, så hvis lommeboken tillater det, så blir det denne!

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!