lørdag 26. februar 2011

Hjem kjære hjem!

Det har gått en liten stund siden sist jeg oppdaterte bloggen, og grunnen til det har vært sinnsykt mye å gjøre i forbindeles med å komme på plass i det nye huset. Fremdeles er det veldig mye som gjenstår, men jeg tenkte jeg skulle vise frem noe allikevel.

Stua begynner å bli presentabel. Sletvollstolene har fått hver sin plass og det har de to Stockholm sofaene fra IKEA også. Jeg syns stuen har blitt aldri så koselig og er veldig fornøy med resultatet. Det jeg er ekstra fornøyd med er at stua har blitt veldig lyst og luftig. Mye takket være de ekstra 20 cm på takhøyden og det lyse eikegulvet, sammen med store vindusflater mot sør.

Neste prosjekt er å få på plass solskjerming, da det blir veldig varmt inne når sola står rett på vinduene. Jeg ønsker meg plissé-gardiner som kan trekkes opp både fra topp og bunn. Er det noen som har noe erfaring med slike?

Mitt desidert favorittrom i huset er kjøkkenet! Det er bare helt fantastisk! Massevis av plass i store skuffer og skap, og supre hvitevarer fra Miele. Spiseplassen er litt steril slik som den er nå, så der trenger jeg gode tips for å kunne gjøre den litt mer koselig. De fantastiske lampene fra Flos som henger over spisebordet og pendler over kjøkkenbenken er virkelig vakre. Det er ikke helt mulig å få det frem på bildet, de må nesten oppleves.

2 kommentarer:

  1. Så flott kjøkken. Gleder meg til å se mange bilder. Tenker det er mye å henge fingrene i nå om dagen ja :) Men er jo godt å få komme på plass også!

    Klem

    SvarSlett
  2. Venta på å få hørra fra deg!! Det ser super fint ut hos dåkke :-) Glede meg te å se mer bilder.

    Klem

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!