lørdag 5. februar 2011

På ønskelisten: Evasolo orkidépotte

Bilde: Evasolo
Jeg har vært fasinert av orkidéer i mange år, og syns at det er noe av det vakreste som fins. Opprinnelig ønsket jeg meg et rom i det nye huset som bare var mitt orkidérom. Sånn ble det nå ikke, men jeg skal nok klare å få plass til noen vakre eksemplarer for det!
Ulempen med orkidéer er at jeg blir veldig lei meg når jeg glemmer å vanne dem, og de visner... Derfor står et par av disse vakre selvvannende orkidépottene til Evasolo høyt på ønskelisten. Tror de vil passe perfekt i vinduskarmen i det nye huset ;o)

Er det noen som har erfaring med disse? Funker de?

1 kommentar:

  1. Heihei:D

    Så gøy jeg kom over bloggen din, jeg elsker husbyggerblogger:D Skal bygge hus om litt over to år og det er så gøy å lese om prosessen og få litt inspirasjon:)

    Kjempeflott hus dere bygger. Legger deg til i lista mi så jeg kan følge med videre:)

    Ønsker deg en herlig kveld!

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!