søndag 30. januar 2011

En liten sniktitt: Sigdal Lido kjøkkenet og trappen fra Nor-Trapp er på plass!

 To av de tingene jeg har gledet meg mest til; trappen og kjøkkenet, har kommet på plass. Vel, kjøkkenet er nesten på plass da... Kjøkkenet vi endte opp med er fra Sigdal og modellen heter Lido. Jeg ble superfornøyd med benkeplaten i varmebehandlet bøk. Den ble noe mørkere enn jeg hadde trodd, noe som virkelig passet fint inn siden mørkbrun/svart går igjen mange steder i huset. Den passet veldig fint til den hvitlakkerte parketten.Trappen er også på plass! HURRA! Vi endte til slutt opp med helhvit trapp med brunsvarte håndlister. Vi droppet brunsvarte trinn da trappeleverandøren ikke anbefalte det. Jeg er veldig spent på hvor møkkete denne trappa kommer til å bli med to smårollinger i huset.

Neste punkt jeg gleder meg til nå er å få på plass alle lampene. Jeg tror det kommer til å bli prikken over i'en!

Om ikke lenge regner jeg med at det kommer et bilderas, for nå begynner det meste å komme på plass! Gleder meg til vi er ferdig med å male og vi kan fjerne plasten og pappen over alt.

4 kommentarer:

 1. Så fint det blir!!!
  Kjempe fint kjøkken og trappå o :-)
  Glede meg te å se lampene dine eg o.....
  Du ligge liksom noen uker før meg i byggefasen, så då e det ekstra spennande å følga med.... Og då kan eg liksom "låna" ideane dine o
  :-) hihihi...

  Ha ein fine søndag!!!

  Klem

  SvarSlett
 2. Flott kjøkken. Jeg skal også ha Sigdal, men har ikke bestemt meg for hvilket enda :o)

  Fin trapp også :o)

  SvarSlett
 3. Hva heter trappen?e det albert?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er NorTrapp, og man kunne selv velge utforming av den. Så den har vel ikke noe eget navn.

   Slett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!