lørdag 4. september 2010

Kjøkkenvalget er tatt! Det blir Sigdal Lido med mørk bøk benkeplate

 Bilder: Sigdal
Etter mye frem og tilbake, har vi endelig tatt en beslutning på hvilket kjøkken vi skal ha. Frontene blir Lido grepsfrie fra Sigdal og benkeplaten blir varmebehandlet bøk, som får en ganske mørk farge, ikke så ulikt valnøtt, bare ikke så rødt.




Her er et bilde av kjøkkenfronten sammen med benkeplata og parketten vi skal ha. Håper og tror at det blir en fin kombinasjon. Satser på at den mørke benkeplaten kan skape litt liv og farge på kjøkkenet, da det ellers går mye i hvitt. Parketten er hvit mattlakkert eik fra Fjordal. Veggen har jeg tenkt å male i enten eggehvitt eller refleksjon, som begge bør passe fint med kjøkkenfronten. Har ikke helt bestemt hva som skal beskytte veggen ved vasken og platetoppen; om det blir fliser eller interiørglass.
Vi vekslet en del mellom å ha kjøkkenet i en U-form eller om vi skulle ha en kjøkkenøy for å åpne mer opp, men endte til slutt med U-formen.

Har slått på stortromma og alle hvitevarene blir fra Miele. Har til og med tatt med en dampovn. Lurer veldig på om denne vil bli flittig brukt, men håper på at den vil bli det. Har du en dampovn, vil jeg veldig gjerne høre om dine erfaringer med den!

Vasken blir en Intra Frame FR 97 SXH med Grohe Red Duo kjøkkenarmatur med kokende vann!

 En hel vegg med høyskap, gjør at vi forhåpningsvis får nok skapplass. Har savnet et stort kjøkken i årevis nå, og tror at jeg kan få nok plass til å boltre meg her!

Skal ha 2 integrerte kombiskap, sånn at jeg kan ha 2 kjøleskap med forskjellig temperatur, i stedet for et helt kjøleskap og et fryseskap. Litt rimligere ble det også... Det blir en annen kjøkkenvifte på veggen enn den som er på tegningen.

Gleder meg veldig til å se kjøkkenet i virkeligheten!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!