mandag 6. september 2010

På ønskelisten: Fatboy original saccosekk og hengekøye


Etter at vi åpnet opp arbeidsrommet/gjesterommet inn mot stuen, så ser det ut til å bli en TV-stuekrok der inne også.  Vi har egentlig ikke plass til en stor sofa der inne og vi trenger et gjesterom. Så jeg kunne godt tenkt meg 2 svarte Fatboy saccosekker, som kan brukes til litt alternative gjestesenger, hvis det er behov for det. Tipper at disse er like gode eller bedre å ligge i enn en sovesofa. Sliter litt med å finne en farge som er fin, så da tenker jeg at man kan like gjerne gå for svart... Det kommer til å bli mye hvitt og svart i huset, så det kan hende at jeg må revurdere dette på et senere tidspunkt ;o)

Bilder: Fatboyz
Jeg er virkelig svak for hengekøyer. Hengekøyer er nok favorittmøblet mitt, og jeg kunne veldig gjerne tenkt meg en Fatboy Headdemock hengekøye også. Den kan brukes ute om sommeren, og tja, vet ikke helt hvor på vinteren... Kommer til å ha kroker til hengekøye i loftstuen, sånn at man kan ligge i hengekøya å se på TV der oppe også. Jeg har allerede et hengekøyestativ, men det er ikke på langt nær så kult som dette...

1 kommentar:

  1. NetEnt is dedicated to gaming that's enjoyable, safe, and secure. The most important thing right here are|listed beneath are} new applied sciences and that new games might be added to the portfolio shortly after their release. Customer assist staff via Live Chat or e-mail and the pleasant employees on the high NetEnt casinos will present help. Take a stroll down the pink carpet and meet up with variety of the} most iconic characters from the world of leisure in NetEnt's Superstars™ slot. We aim to bet365 offer enjoyable & excitement that you just can} ahead to|look forward to|sit up for} every day.

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!