søndag 5. september 2010

Dusjnisjedører fra INR

Dobbeldøren Inr Victoria for dusjnisjer ønsker jeg til hovedbadet. Dusjnisjen vår blir ca 135 cm bred, og jeg håper å få plass til to dusjsett der inne. Lurer fremdeles på ha slags dusjsett vi skal velge. Jeg er usikker på om vi bare skal ha noe helt standard med en håndusj på stativ eller om jeg skal legge litt penger i det og gå for takdusj og hånddusj fra Tapwell eller Hansgrohe.

På veggen i dusjen tenker jeg å ha glassmosaikk og et 120 cm langt Unidrain sluk langs veggen.

Syns at de firkantede håndtakene på bildet over var fine å se på, men da jeg testet de på Oslo VVS senter, var de egentlig ganske vonde å bruke. Så derfor  bytter jeg de ut med disse avlange i stedet. De var også veldig fine,og svært gode å bruke.

De har også masse fint tilbehør, slik som toalettrullholder, knagger og hyller som matcher.

Bilder: Inr

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!