søndag 12. september 2010

Servantskap og servant på lite WC i hallen

I morgen skal jeg ha oppstartsmøte med rørleggeren, og i den sammenheng bør jeg vite hvor alle oppstikkene skal, og hva slags innredning jeg skal ha på alle bad, vaskerom og WC.
Dette viser seg å være litt av en jobb og finne ut av!

Bilde: Kvik
 Ønsker at det lille WC på 1,5 m2 skal ta med seg de svarte elementene vi har med svart hovedinngangsdør og svart håndlist på trappen i hallen rett utenfor. Tror det kan bli fint med svartbeiset eik. Utfordringen har vært å finne et servantskap som er lite nok, og en servant som passer oppå dette skapet.
Bilde: Dasani
Etter å ha gitt opp IKEA som leverandør (Vurderte en periode Lillången, men den så veldig shabby ut på utstilling, at jeg slo det fra meg), så prøvde jeg Kvik. De har en front som heter Pero, som kan fungere. Prisen var ikke så aller verst heller.

Så i går dro vi en tur på Smart Club, og der hadde de et ganske så rimelig Dansani skap 50x35 cm med kunstmarmorvask. Er ikke helt sikker på om det er samme front som det er på bildet (Calidris røkt eik), men den liknet i hvert fall. Så nå har jeg i hvert fall 2 alternativer som kan fungere.

 Må sjekke litt nærmere om disse servantfrontene vil matche flisene jeg tenker å ha på både vaskerom, hall og WC. Det er natursteinfliser som heter Azul Cascais. Ut fra navnet (azul betyr blå) så skulle man tro de var blåfarget, men de er mer grå/brune. De er i hvert fall knallfine!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!