fredag 20. august 2010

Snart er huset tett - mangler bare vinduene

Byggmesteren begynte arbeidet etter sommerferien 2. august, og nå har de kommet et god stykke på veien til tett hus! Skulle nesten hatt med kameraet daglig for å få med meg de forandringene som skjer...
 Siden det har regnet en del i sommer, er det blitt ganske fuktig inne i huset. Det blir godt å få et tett hus, og luftet ut skikkelig.
Huset ble dekket med vindtette Huntonitt asfaltplater, og et lag med Isola Tyvek vindsperre.
Huset vil bli grundig isolert for å tilfredstille den nye Tek'07 standarden. Byggmesteren er veldig nøye, og tar heller i litt ekstra for at huset skal følge den nye forskriften. Det må jeg si jeg setter veldig stor pris på!
Lektene på taket er også på plass; klare for takstein, så taket er så og si tett. Nå skal huset avfuktes grundig før vinduene kommer på plass om et par ukers tid, tenker jeg. Kledningen; som blir liggende dobbeltfalset ny type og høvlet med riller kommer på plass også om ikke altfor lenge. Har bestilt ferdig malt kledning i farge eggehvitt malt med Jotun Optimal. Gleder meg virkelig til å se hvordan det blir med vinduer og kledning!

1 kommentar:

  1. For et fint hus:=) Gleder meg til å se hvordan det blir når det er ferdig!

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!