fredag 6. august 2010

Våre superlekre Slettvoll stoler


Jeg prøver å finne en fin plass i huset til disse stolene. De kom med på kjøpet med kjæresten min, og det kan jeg ikke klage på ;o)

De er utrolig gode og sitte i og er en liten designperle.

De siste dagene har jeg brukt på å finne ut hvordan vi skal møblere huset. Jeg har ikke hatt noe klart bilde om hvordan det skal gjøres, men nå måtte jeg sette meg den og gruble litt over det. Om ikke lenge, så skal rørleggeren vite hvor alt sanitær skal plasseres, og elektrikeren skal vite hvor vi skal ha el-punktene. Tatt i betraktning at jeg skal føde om et par måneder, så er det greit å ha dette på plass så snart som mulig. Samtidig så har vi en del møbler vi er glad i, som skal være med oss i vårt nye hjem.

Bilder: Slettvoll

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!