søndag 15. august 2010

Den store badekarjakten!

Da har jeg begynt jakten på hva som skal inn på hovedbadet. Med skråtak på badet, er det ikke bare bare å finne noe som passer. Særlig badekar, som skal stå under skråtaket, er en utfordring.

Jeg tenkte egentlig på et frittstående badekar, men disse har en tendens til å bli veldig dyre, særig hvis man må ha en gulvmontert karsøyle i tillegg. 
Bilde: tema.no
Favorittene så langt kommer fra Ultrajet og Svedbergs.

Så kom jeg over et veldig fint badekar fra Tema Bad. Med plass til 2 personer, er det noe av det største badekaret jeg har sett. Badekaret Orkidé tror jeg vil passe veldig fint inn på badet vårt. Det er mer funksjonabelt enn et frittstående badekar, samtidig som jeg likte designet. Har ikke sett det i virkeligheten ennå, så jeg vet faktisk ikke om det er like fint som på bildet. Lurer også på hva slags materiale det er laget av. Mistenker sterkt at det ikke er laget av støpemarmor, da prisen er helt overkommelig. Syns det er veldig fint med innebygget badekar, men tror det er smartest med front- og sidepanel sånn i forhold til våtromsnormen.


Bilde: utrajet.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!