fredag 6. august 2010

Ikea-kupp på God Morgon servantskap

Jeg og Ikea har blitt veldig gode venner i det siste! Hver eneste gang jeg er innom et av varehusene finner jeg geniale og billige løsninger til huset; og det er nesten ingenting som gleder mitt hjerte og lommebok mer ;o)

Snart må vi bestemme oss for hvor alt av rørlegger og elektrisk utstyr skal være, så jeg må mentalt møblere huset, slik at vi går på færrest mulig blemmer.

Vi skal ha 2 servanter på hovedbadet, og så lenge på God Morgon med Norrviken vask i 140 cm bredde.
 Men vi har egentlig plass til en lenger seksjon. Etter å ha trålet nettet og div baderomsforretninger, har jeg ikke funnet noe som passer bedre.
Så kom jeg på at jeg kan sette 2 stk 1 meter lange servantskap ved siden av hverandre og midtstille 2 servanter oppå  en benkeplate. Forrige uke var jeg innom Ikea Furuset, og skulle sjekke hvordan dette ville fungere med innmaten i servantskapet. Da jeg kom bort til servantskapet, så jeg at det var satt ned fra 1700 kr til 900 kr. Jeg tenkte bare "løp og kjøp", men hadde ikke bærehjelp, så jeg droppet det. 

Siden har jeg tenkt mye på den løsningen, og har vel konstantert at vi går for den.

Bilde: Ikea
Så var jeg på Ikea Slependen i dag, og tok en titt innom baderomsavdelingen. Og gjett hva! Da var den satt ned fra 1700 kr til 595 kr!!!

Så nå er jeg eier av 2 servantskap til den nette sum av 1190 kr, dog 5 måneder før vi trenger dem. Men når man sparer over 2200 kr på noe som allerede er superbillig, så kunne jeg ikke dy meg. Og ombestemmer jeg meg, så sa Ikea-damen at da var det bare å komme tilbake og bytte, så jeg ha også muligheten til å endre mening!

Dette er grunnen til at jeg DIGGER Ikea!

PS! Tilbudet varer i 2 uker til, hvis det er noen andre som går med samme planer som meg!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!