tirsdag 17. august 2010

Ovenpåliggende servanter

Jeg har jo allerede kjøpt inn 2 stk Ikea God Morgon servantskap i hvit høyglans (som jeg fikk superbillig!), så nå må jeg finne en benkeplate og de 2 servantene vi skal ha oppå benkeplaten.


En av favorittene er disse asymmetriske servantene som heter Tsunami fra design4home.no. De er kanskje ikke fullt så praktiske, da de ser litt lave ut og jeg kan forestille meg at det vil være en del vannsøl som ender på benkeplaten.Denne bølgete servanten, også fra design4home.no, er veldig original.  Men jeg kan også se for meg at man fort kan bli lei den. Samtidig så ønsker jeg ikke å ha et armatur som ikke er integrert i vasken, men må stå ved siden av.  
I hustilbudet har vi inkludert servanten Ifø Sign 7322, som for såvidt er greie nok de, men veldig kjedelige. Er ikke sikker på om de fungerer å ha de oppå benkelplaten heller. Hvis budsjettet tillater det, så tror jeg vi på hovedbadet skal bytte disse ut til noe litt mer spenstig....
Både jeg og kjæresten liker denne servanten fra Svedbergs veldig godt, så jeg regner med at jakten slutter her... Nå er det ennå litt tid til å lete, så det kan jo hende at man endrer mening etterhvert... Armaturet er også veldig lekkert, men de stedene jeg har testet tilsvarende armaturer, har det alltid vært en halvlekkasje ett eller annet sted på armaturet. De har vel heller ikke mulighet til å ha barnesikring, slik at de små ikke brenner seg på det varme springvannet.

3 kommentarer:

 1. Hei Nina.
  Vi har armaturet som er avbildet på det siste bildet. Den er veldig lekker, og gir en fin fontene.

  Ulempen er ikke lekkasje, men at den er veldig sensitiv på kaldt og varmt vann. Det skal nesten ingen bevegelse til før vannet blir glovarmt, noe som jeg også var bekymret for når det gjaldt barn i huset.

  Heldigvis lærer de små ganske kjapt, lillegutt har ikke brent seg en eneste gang!

  Ellers er jeg strålende fornøyd med armaturet.

  Klem fra Anita

  SvarSlett
 2. Takk for tipset, Anita!

  Det går jo ann å stille temperaturen i varmtvannsbeholderen litt ned, så blir ikke vannet i kranen så sinnsykt varmt... Vi får se hva vi har råd til når den tid kommer ;o)

  klem Nina

  SvarSlett
 3. Hei igjen,

  Vi har svedberg servanten på begge badene og på wc - og jeg er kjempe fornøyd. I stedet for svedbergs armaturet valgte vi hansa - gir samme form for "vann fontene" men er rimligere (og ingen lekkasje foreløpig...).
  Lykke til med valget!
  /Christine

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!