søndag 16. januar 2011

Sofa: IKEA Stockholm vs Slettvoll Dorian

Bilde: IKEA
IKEA hadde 30 % på alle Stockholm produkter denne uken, og da endte jeg nesten på impuls med å kjøpe to Stockholm sofaer, i stoffet gammelbo beige. De er utrolig gode å sitte i, så jeg satser på at de vil passe fint inn i stuen. Siden huset blir ganske stort, så regner jeg med at hvis de ikke passer inn i stuen, så finner vi sikkert et annet sted å ha dem. Ellers så har vi alltids Finn.no.

Bilde: Slettvoll
Stockholm-sofaen er ikke så skrekkelig ulik den sofaen jeg egentlig hadde lyst på, nemlig sofaen Dorian fra Slettvoll. Den er i en helt annen prisklasse enn IKEA... Vel, så sparte jeg de pengene :o)

5 kommentarer:

 1. Penger spart, er penger tjent :)
  Da kan du bruke pengen du tjente på annet interiør. Hehehe..
  Rart det at vi alltid finner unskyldninger for shopping :)

  SvarSlett
 2. Hei! Så spennande å følge med på andre sine husbloggar! Me driv også med husbygging og blogging! Akkurat som du impulskjøpte eg også Stockholm-sofaer i forgje veke ;) Eg syns dei er rålekkre, og heilt i Slettvol-stil!

  SvarSlett
 3. Tipper det var mange som gjorde det samme når det var 30 prosent rabatt. Jeg var på IKEA på mandag for å handle Malm-kommoder på tilbud, og da overhørte jeg en samtale med en på sofaavdelingen som skulle kjøpe 20 stk Stockholm sofaer. Jeg droppet å fortelle han at han kom 2 dager for sent for å spare 60.000...

  SvarSlett
 4. Get probably the most out of your gaming with our Club Serrano rewards membership. Easily SM 카지노 convert slot factors to free play, earn exclusive promotions and extra when you sign up. Steampunk meets Gatsby on this tucked-away room for top-tier players. Grab considered one of our specifically curated spirits from the bar and revel in exclusive gaming in a novel surroundings. Qualified Club Serrano members will be receiving exclusive resort presents and promotions soon.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!