søndag 16. januar 2011

Sofa: IKEA Stockholm vs Slettvoll Dorian

Bilde: IKEA
IKEA hadde 30 % på alle Stockholm produkter denne uken, og da endte jeg nesten på impuls med å kjøpe to Stockholm sofaer, i stoffet gammelbo beige. De er utrolig gode å sitte i, så jeg satser på at de vil passe fint inn i stuen. Siden huset blir ganske stort, så regner jeg med at hvis de ikke passer inn i stuen, så finner vi sikkert et annet sted å ha dem. Ellers så har vi alltids Finn.no.

Bilde: Slettvoll
Stockholm-sofaen er ikke så skrekkelig ulik den sofaen jeg egentlig hadde lyst på, nemlig sofaen Dorian fra Slettvoll. Den er i en helt annen prisklasse enn IKEA... Vel, så sparte jeg de pengene :o)

4 kommentarer:

 1. Penger spart, er penger tjent :)
  Da kan du bruke pengen du tjente på annet interiør. Hehehe..
  Rart det at vi alltid finner unskyldninger for shopping :)

  SvarSlett
 2. Hei! Så spennande å følge med på andre sine husbloggar! Me driv også med husbygging og blogging! Akkurat som du impulskjøpte eg også Stockholm-sofaer i forgje veke ;) Eg syns dei er rålekkre, og heilt i Slettvol-stil!

  SvarSlett
 3. Tipper det var mange som gjorde det samme når det var 30 prosent rabatt. Jeg var på IKEA på mandag for å handle Malm-kommoder på tilbud, og da overhørte jeg en samtale med en på sofaavdelingen som skulle kjøpe 20 stk Stockholm sofaer. Jeg droppet å fortelle han at han kom 2 dager for sent for å spare 60.000...

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!