onsdag 12. januar 2011

Nå er det ikke lenge igjen!


Det er mye aktivitet i huset om dagen!

Endelig er Kloppen-søylene på utgangspartiet på plass. Noen mener at de overhodet ikke passer til stilen på huset, men jeg syns ikke det ble så aller verst jeg.

Flisleggerne er akkurat blitt ferdig, så nå er alle bad, vaskerom, hall, WC og teknisk rom flislagt.


Vi valgte Pavigrés Uni Gelo i 30x60 cm på hovedbadet og i dusjsonen på vaskerommet. Dusjnisjen på hovedbadet fikk samme fliser, bare i 10x30 cm. Jeg ble ekstra fornøyd med det flislagte avlange sluket i dusjnisjen. Vi skal ha 2 stk dusjer der som snart kommer opp ;o)
En virkelig gledelig overraskelse var disse dørvriderne. Opprinnelig var det messingvridere inkludert i tilbudet, men jeg fikk byttet til krom. Da disse dukket opp i huset ble jeg virkelig glad! Jeg hadde ikke forventet at de skulle være så fine. Som snart huseier, så er det hundre små gleder i hverdagen!
Jeg er også virkelig glad for at vi lukket opp arbeidsrommet/gjesterommet mot stuen (i stedet for dør inn fra hallen). (Tusen takk for tipset, Cathrine!) Nå blir dette rommet en forlengelse av stuen, og med doble dører, så kan man enten lukke helt eller åpne opp mot stuen. Jeg lurer på om jeg skal male TV-stuen i en litt mørk beige/brun farge, for at den skal bli litt intim og hyggelig. Nå er det ikke lenge til sparkling og maling står for tur, så jeg må nok bestemme meg snart.

Denne uken kommer mye av saitæranlegget på plass. Jeg skal gå bananas med kameraet i helgen, så det kommer snart en oppdatering!

Og om ikke lenge har vi både trapp og kjøkken!

2 kommentarer:

 1. Så flott det blir :-)
  Eg o vil flytta inn i huset mitt snart!!!

  Jaja, ikkje så lenge igjen. Og det e nå det e kjekt :-)

  Skjer noe spennande og kjekt kvar dag :-)

  SvarSlett
 2. Thermolator – Controls the provision and temperature of the coolant to the mildew. Polypropylene is extremely tough, resisting excessive heat, stress, impacts, harsh chemical compounds, and water. It is food-safe so it’s used to make plastic utensils, however it's also used for clothes, rugs, and automobile batteries. Polycarbonate is transparent and Foot Spas intensely impact-resistant, so it is priceless for DVDs, eyeglass lenses, coverings for cell phone faces, auto dashboard gauges, medical units, and protective partitions. A blade shown in gray that's insert molded with a blue polycarbonate slide.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!