tirsdag 4. januar 2011

Bathco Bergamo servant uten underskap til WC

Bilde: Bathco
Etter veldig mye frem og tilbake, og flere blogginnlegg senere, bestemte vi oss til slutt for å bare ha en liten servant uten underskap på WC. Etter at gipsveggene kom opp, fant jeg ganske raskt ut at det rett og slett ikke var plass til noe underskap.

Det var ikke så skrekkelig mye å velge i mellom, men jeg er veldig fornøyd med valget som ble Bergamo servanten fra Bathco. Har ikke bestilt håndkleholderen på bildet, men det kan det hende at jeg gjør på et senere tidspunkt, for den passer veldig fint inn.

Nå er servanten i hus, og den var like fin som jeg hadde håpet på. Servantarmaturet blir det som følger med i huspakken; nemlig Oras Vienda.

2 kommentarer:

  1. Den ser veldig smart ut da, med plass til å henge håndkledet på. Og så ser rommet sikkert større ut enn det hadde gjort med skap under. :-)

    SvarSlett
  2. Hei! Så koselig at du ville legge deg som følger av bloggen min. Førjulstiden ble litt for hektisk, så jeg har ikke vært så flink til å oppdatere, men nå håper jeg å være sterkt tilbake ;)

    Jeg har lagt meg som følger hos deg også, og gleder meg til å følge innspurten av husbyggingen deres. Alltid like spennende prosess å se alle bitene komme på plass!

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!