mandag 3. januar 2011

Nå er alle gulv i hus!

I dag har jeg vært og hentet de siste flisene til huset, og det vil si at alle gulv nå er i hus. Parketten fra Fjordal er allerede lagt i 1. og 2. etasje og deler av kjelleren. I resten av kjelleren skal jeg teste ut IKEAs eikelaminatgulv som heter Tundra. Håper den vil funke. Snart er alle bad, vaskerom, gang, WC og teknisk rom flislagt også, etter å hatt litt trøbbel med for få fliser. I dag kjøpte jeg noen fliser til det tekniske rommet på Right Price Tiles til under 70 kr pr m2. Etter å ha lagt naturstein med ganske stiv kvadratmeterpris på badene i kjelleren, lurte jeg et lite øyeblikk på hvorfor jeg ikke hadde kjøpt de samme billige flisene til badene i kjelleren. Det hadde vært ganske mye penger å spare. Men, men gjort er gjort, og det blir råflotte kjellerbad!
Jeg må ta noen flere bilder, for det har skjedd en god del siden disse bildene ble tatt.

Neste uke begynner rørleggeren på sanitæranlegget og om noen få uker kommer kjøkkenet og trappa. Det er bare 6 uker igjen til overtakelse nå! Gjett om jeg gleder meg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!