onsdag 29. desember 2010

På ønskelisten: Dux seng


Jeg har lenge ønsket meg en ny seng/madrass. Og aller øverst på ønskelisten står en Dux-seng. Jeg har flere ganger vært innom Duxiana for å prøveligge disse vidundelige sengene. Men prisen har vært veldig stiv, så jeg har prøvd å slå det i fra meg.
Bilde: DUX
Fornuften sa at jeg skulle dra på IKEA for å teste deres madrasser. Siden de har 90 dagers åpent kjøp, så tenkte jeg at vi kunne teste ut om det ville funke med en IKEA seng. Men det er ingen som på noe slags vis kan måles med DUX. 

Men DUX lager også en billigere variant som heter Lagens by DUX, som de selger blant annet på Living.
I romjulen så har Living 20% avslag på ALLE varer, så jeg tenkte kanskje at jeg kunne kjøpe en Lagens-seng. Disse er også veldig gode og ligge i. Men nå har bare jeg 2 dager på å bestemme meg, før salget er over...

I går fant jeg ut at akkuratt den DUX-sengen vi ønsker oss (12:12+) er på salg hos Duxiana. Salget startet i går, og man får da med både hodegavl og kappe. I morgen tror jeg at jeg skal ta meg en tur ned til Duxiana-butikken og overbevise meg selv om at det faktisk er verdt pengene. Man tilbringer tross alt nesten 1/3 av livet i sengen...

På bilde ser dere DUX sengen med 2 av 3 farger som er med i tilbudet

1 kommentar:

  1. Så lekker seng!!

    Jeg baker faktisk grove knekkebrød en gang i uken (ca), for det er så utrolig godt! Og ikke minst sunt ;)

    Ha en super onsdagskveld!

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!