lørdag 18. desember 2010

Vipp vs Eva Trio salt og pepperkvern


Vipp lanserte for ikke så lenge siden en ny kjøkkenserie med brødboks, salt og pepperkvern og oppvaskbørste.

Har siklet en stund på salt og pepperkvernene, som jeg syns er kjempefine. De har stått på ønskelisten over ting som jeg ønsker meg til det nye huset, sammen med Vipps såpedispenser og skittentøyskurv.

Nå lurer jeg på om det ikke blir noen av delene...

For i forrige uke var jeg på salg og fant disse superfine kvernene fra Eva Trio. De måtte selvfølgelig bli med meg hjem!

Det jeg liker best med dem er at de snus opp ned, slik at det ikke blir masse salt og pepperrester på bordet etter at de er brukt. Litt vanskelig å skjønne hvordan man putter salt og pepper i dem, men det gikk til slutt (IQ er noe herk)...

Jeg gikk rimelig berser på salget, og for å skjule det litt har pakket inn det meste (og skal gi det til meg selv i julegave...)

Kommer til å blogge litt om de forskjellige tingene utover tipper jeg... ;o)

2 kommentarer:

  1. he he Nina.
    Er en stund siden du gikk amokk på lagersalg nå, men gøy var det å ha deg der. Håper også at det du "fikk" med deg hjem har falt i smak og kommer i bruk ganske snart... Gleder meg til å komme på middag :-)
    Karo

    SvarSlett
  2. Herregud, jeg "fikk" så mye fint!!! Disse salt og pepperkvernene står allerede på kjøkkenbordet mitt. (En liten IQ-test å få fyllt de, men ellers er de helt topp!). Gleder meg sinnsykt til å få tingene på plass i det nye huset!

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!