torsdag 9. desember 2010

Innkjøp: Svedbergs Zero vasker og Hans Grohe Croma 100 Showerpipe

Bilde: Svedbergs
Da har jeg endelig bestemt meg og bestilt litt forskjellig til badene og WC.

Til hovedbadet skal vi ha 2 Svedbergs Zero servanter oppå en hvit kompaktlaminatplate. Servantene er litt store, så de kommer til å dekke nesten hele benkeplaten.
Vi beholder armaturet som kommer i huspakken; nemlig Oras Vienda. Med tiden kommer vi kanskje til å bytte de ut i noe mer spenstig, men de for duge inntil videre.

Bilde: IKEA
Under skal jeg ha 2 stk Godmorgon servantskap i hvit høyglans. Måtte desverre levere tilbake IKEA-kuppet mitt, da jeg ikke får plass til 2 stk x100 cm, og må nøye meg med 2 stk 80 cm benkeskap til full pris. Disse er de eneste skapseksjonene jeg fant som hadde såpass mye rom bak til å kunne flexe litt med avløpsrørene. Siden vi har en bærebjelke der den ene servanten skal stå, så må rørene gå under og opp bak skapet. Dette tror og håper jeg vil fungere med disse. Jeg var fast bestemt på å ha skuffer og ikke skap, da skap er veldig lite brukervennlig.


Bilde: Hans GroheTil slutt så endte vi med å bestille 2 stk av dette Hans Grohe dusjsettet. Den er ganske mye mindre enn den fantastiske Rainshower dusjen, men den har i hvert fall hodedusjen som jeg har ønsket meg. Så det ble et greit kompromiss. Til den nette prisen av 4.400 kr på vvskupp.no, så er den mulig å leve med også.  Dusjsettet heter Croma 100 Showerpipe. Til de andre badene og vaskerommet, har jeg tenkt å bestille en enklere versjon av denne; Croma 100 Vario dusjsett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!