mandag 20. desember 2010

Innkjøpt og på ønskelisten: Bodum Wok i hvit og Le Creuset Matiere

Bilde: Bodum
Denne sinnsykt fine woken kommer til å ligge under juletreet til meg i år! Hvordan vet jeg det? Jo, for jeg har kjøpt den til meg selv i julepresang! Kjøpte den på salg, så jeg føler at det var et stor kupp! (Takk, Karoline for tipset!). Var jeg på utskikk etter en Wok? Nei, egentlig ikke, men da har jeg ingen unnskyldning til å ikke lage masse stir-fry mat med masse grønnsakter!

Bilde: Le Creuset
Det er en støpejernswok fra Bodum, som vil passe perfekt inn på mitt nye kjøkken! Funker på induksjon og greier også... Gleder meg til å kokkelere med denne.

I tillegg ønsker jeg meg virkelig Le Cruesets ovale gryte i kritthvit utførelse som jeg satser på at matcher sånn ca i farge. Den er fra Matiere-serie til Le Creusete og kommer i helt hvit eller helt svart blank finish.

Ønsker meg også stekepannen og grillstekepannen fra samme serie.  Er det noen som vet om disse blir veldig fort møkkete og mister sin hvite glans veldig fort?


1 kommentar:

  1. Jeg har grillpanne i "beige" og stekepanne i "rød". De blir svart med en gang på utsiden. Bruker en stålskrubb for å få de fin igjen. Blir litt mye arbeid. Kjøpte grillpannen til moren min i julegave i fjor, og da valgte jeg svart...
    Er veldig fornøyd med LeCreuset (har flere gryter også derfra).

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!