torsdag 2. desember 2010

Takdusj fra Hans Grohe, Damixa, Svedbergs, Tapwell eller Hafa?

Nå står bestilling av sanitærutstyr på agendaen. Vi har egentlig dette inkludert i huspakken fra Mesterhus, men ønsker å oppgradere noe av det. På ønskelisten står 2 stk takdusjsett til hovedbadet.

Jeg har lenge siklet på Hans Grohes Raindance Showerpipe, men med en veilednede pris på 13.155 kr så er dette rimelig uaktuelt. Det hjelper at vvskupp.no selger disse til 8.551 kr, men det er  allikevel dyrt når man skal ha 2 stk...

Så da fortsetter letingen...Tapwell har VM 7200 med Brillo termostat som jeg også syns er veldig elegant. Prisen er også litt bedre, da veiledene pris er 7.495 kr. badeeksperten.no selger den for 6.075 kr. Syns det designmessig er fint med lang og smal hånddusj, men kan tenke meg at den ikke er så veldig praktisk?


Svedbergs Round dusjsett koster 5.875 kr og er litt annerledes enn de andre. Syns ikke forskjellende er så veldig store mellom de forskjellige produsentenes modeller.
Så kom jeg over Hafas Rain Square til den nette pris av 5.495 kr, så her går det nedover i pris. På vvskupp.no koster den kun 4.500 kr nå... Skulle gjerne hatt rundt dusjhode, men ikke den runde dusjstangen som følger med Rain Round. Denne kan man heller ikke justere høyden på dusjhodet, men det er kanskje ikke så veldig viktig?
Til slutt så vurderer jeg Damixas Akita dusjsett til den nette sum av 4.690 kr, som de selger på vvskupp til 3.752 kr. Syns denne ser litt billig ut i forhold til de andre. Håndusjen har 3 forskjellige innstillinger. I tillegg har den dusjtermostat med skoldesperre, og det er en fordel med små barn i huset. Vet ikke om de andre dusjsettene har det, da det egentlig står veldig lite informasjon om de på nettet.


Så nå er spørsmålet mitt om det er så stor forskjell på disse at det er verdt å bruke pengene på de dyreste?

Er det noen som har erfaringer med noen av disse?

4 kommentarer:

 1. Vi har Hans Grohe - og kunne virkelig ikke drømt om en bedre dusj! Så den anbefales virkelig, selv om prisen er litt i overkant..
  Lykke til med valget :)

  SvarSlett
 2. Hei Christine,
  Jeg har skikkelig lyst på den Hans Grohe dusjen du har, men når man skal ha 2 stk så blir en altfor stivt i pris. Men nå har jeg funnet en litt billigere variant av Hans Grohe (Showerpipe) som jeg tror jeg ender opp med...

  Har forresten kjøpt to Svedberg Zero servanter i dag! Det er på tide og få alt i hus nå som flisleggeren snart er ferdig!

  SvarSlett
 3. Gøy å høre at vi har lik smak! Jeg kan ikke annet enn å anbefale flisene- de gjør virkelig kjøkkenet;-)Lykke til med valget!

  SvarSlett
 4. Gøy å høre at vi har lik smak! Jeg kan ikke annet enn å anbefale flisene- de gjør virkelig kjøkkenet;-)Lykke til med valget!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!