mandag 13. desember 2010

Hvit juletrefot fra Bodum

Jeg er ikke så veldig "julete" av meg, men etter at jeg har fått barn så har jeg innsett at jeg må gjøre et iherdig forsøk på å skape litt julestemning i heimen. Shopping har jeg derimot svart belte i ;o), og julestemning kan kanskje kjøpes??
Bilde: Bodum
Så da er det bestemt at vi skal ha juletre... Samboeren foreslo et i plast, men det er jeg IKKE noe fan av. Så da blir det nok et selvhogget juletre på oss. (så får han overbevise meg neste år om at plastjuletrær er fine). Men når man skal ha juletre, så må man ha en juletrefot. Og disse pleier å være veldig stygge. Men nei da, Bodum har en juletrefot som jeg faktisk syns er veldig fin. Men den er finest i hvit, syns jeg. Og det var det veldig mange andre som syntes før meg, så den ble fort utsolgt i hvitt. Så etter en ringerunde fant jeg ut at det stort sett var bare røde og grønne igjen i butikkene. (men jeg ville definitivt ikke ha rød eller grønn!). Redningen ble flust.no som fremdeles har igjen i hvitt. Så nå venter jeg på at jeg kan hente min på posten.
Jakten på julestemningen fortsetter....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!