lørdag 16. april 2011

Endelig! Her er bilder fra hallen

Da har jeg endelig fått somlet meg til å ta litt bilder av det nye huset. Som de fleste som har flyttet inn i nytt hus vet, så er det veldig mange detaljer som skal på plass, og det er en lang vei til at et hus blir til et hjem. Derfor er det ikke blitt noe tid til blogging i det siste. Forhåpningsvis så  vil ting roe seg litt fremover, sånn at jeg kan få vist frem huset som jeg er så veldig fornøyd med! 

Et av de rommene som jeg syns har blitt veldig fint er hallen. Det ble veldig stilig med den hvite trappen med svart håndlist. Joda, man ser alt bøsset som legger seg i trappetrinnene, men det er til å leve med ;o)

Taklampen Taraxacum W/C fra Flos er et smykke, og jeg trar meg selv i å stå å se på den mens jeg dimmer den opp og ned... Den gir et utrolig vakkert lys.







Inngangsdøren i brunsvart ble også veldig lekker. Og flisene i naturstein er like fine, selv om man må være litt forsiktig for å ikke få altfor mange riper i dem.

Jeg var litt bekymret for at vi ikke skulle få nok plass til klær og sko i hallen, men med en Pax Malm skyvedørsgarderobe fra IKEA og en brunsvart Malm kommode, så har det gått fint så langt.





2 kommentarer:

  1. Heisann!
    Nydelig gang du har. Jeg har selv startet en blogg (http://www.elisescountryhome.com),og i den forbindelse lurer jeg på om jeg kunne få brukt bilde av gangen din til et moodboard? Jeg skal selvfølgelig legge info om kilden til bildet/bildene.

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!