onsdag 5. august 2015

Hageplan fra landskapsarkitekten forvandles til drømmehagen min

Da jeg bygde huset hadde jeg lite peiling på hage. Så jeg fikk en meget dyktig landskapsarkitekt til å tegne drømmehagen. Sakte men sikkert har hagen tatt form. Helt ferdig vil jeg nok aldri bli, men det er litt av sjarmen.

Jeg har heller ikke fulgt planen så nøye, men sett den mer som inspirasjon.
Garasjen er flyttet til nordøst på tomta, der landskapsarkitekten originalt mente den burde være plassert. Jeg endte til slutt opp med å legge asfalt, selv om dette ikke falt i smak hos arkitekten (men det er veldig praktisk, syns jeg).
På fjellknausen foran huset har jeg akkurat laget et stort rhododendronbedd. Frukt og bærbusker øst på tomten ble plantet for noen år siden, men jeg venter fremdeles i spenning på at de skal vokse seg større.

Rosebeddet langs terrassen er nå ferdig plantet og klatrerosene har endelig fått noe å klatre på.

Bilder kommer i senere blogginnlegg!

Ha en fin dag!


3 kommentarer:

  1. Ja, og det var vel verdt investeringen syns nå jeg.

    SvarSlett
  2. Hei, hvilken landskapsarkitekt benyttet du? Supert om du kunne sende meg info på epost; victoria@frostland.no :) Lykke til med arbeidet - vi har 4 mål rundt huset og trenger innspill :D

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!