tirsdag 26. oktober 2010

Lite WC - jakten på baderomsinnredning fortsetter

Jeg har brukt veldig lang tid på å bestemme meg for hva jeg skal ha av baderomsinnredning. På hovedbadet blir det IKEA Godmorgon i hvit høyglans. Men så har jeg 2 bad og et WC i tillegg. Da disse er ganske små, så får jeg desverre ikke plass til Godmorgon også der, da de kommer kun i en dybde på 60 cm. Og så er det så veldig mye stygt på markedet. Og det som ikke er stygt er vanligvis veldig overpriset.


Etter mye frem og tilbake så tror jeg at det står mellom disse to Svedbergs servantskapene med vask. Frontene er like på begge, så det er egentlig bare vasken og dybden som er forskjellen.

Sett bort i fra at det er det er to forskjellige farger på frontene på bildene; hviken modell syns du er finest?


Bilde: Svedbergs

2 kommentarer:

  1. Jeg synes den første var finset! Litt trefarge gjør det lunt:- ) Bad er jo veldig gøy da. Lykke til!

    Helle

    SvarSlett
  2. Kjempe fine baderomsinnredninger, jeg likte den hvite best. Den første var også fin. Fin størrelse - vi bestilte akkurat Baderomsinnredning Chrome 90 centimeter, dette er også en fin størrelse. Vi trenger 90 cm så håper det passer fint inn på badet.. Hva synes du om baderomsinnredningen, den er vell ikke stygg eller overpriset?

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!