onsdag 27. oktober 2010

FLOS Glo Ball lamper

Ukens prosjekt er: Lamper

Det er ikke lett å finne belysning til et helt hus! Spesielt baderom er ganske så kompliset. En av favorittene er Glo Ball lampene fra FLOS.

Bilde: FLOS
Jeg var innom FLOS og tok et bilde av deres utstillingen av disse lampene, og syns virkelig de er stilige! Godt lys skal de gi også. De fins i gulv- og bordlamper, tak- og vegg lamper, samt pendellamper. Den eneste ulempen er at de enten er bittesmå eller kjempestore.

Nå har de akkuratt lanset en bordlampevariant som er perfekt størrelse, så krysser jeg fingrene for at denne også snart vil finnes i pendel- og taklampe om ikke lenge.


I hallen tenker jeg at jeg enten skal ha en pendel eller en taklampe variant. Vi har 2,6 meter takhøyde, men jeg lurer på om pendelsnoren må blir litt i korteste laget hvis jeg velger den varianten. Og så blir det nok en slik takhengt variant vi ender opp med. Hvis jeg ikke finner noe annet som kan funke bedre før jeg må bestemme meg da ;o)

Gode tips til stilige lamper tas i mot med stor takk!

1 kommentar:

  1. så lur du er som begynner belysnings planleggingen i god tid...vi hadde egentlig glemt lamper faktisk...hadde liksom ikke tenkt så veldig mye på den delen,så det resulterte i et kjempe res på lampehuset...eneste vi ikke fant var lamper til badet,så er enig med deg altså,lamper på baderom er vanskelig!! men tror vi ender opp med en helt vanlig spotskinne eller noe..lykke til med lampeshoppinga:)

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!