søndag 7. november 2010

Husbygging er gøy!


I hvert fall når man har superdyktige folk som bygger huset. Og det har vi! Hver gang jeg er innom syns jeg det har skjedd enormt mye, og jeg syns det raser av gårde i rekordfart!  Med bare 2 byggmestere som jobber på huset kun 4 dager i uka, så hadde jeg forventet at det skulle ta en evighet.

Huset er så og si ferdig utendørs (og har vært det en stund nå). Det eneste som mangler utvendig på huset er sprossene, som ikke er satt på ennå. Så venter vi på støp av hovedinngangstrappa, og det har vi gjort en stund nå...

Innvendig begynner det også å ta form. Nå holder byggmesterene på å gipse 2. etasje, og murmesteren jobber med våtrommene. Elektrikeren har akkuratt ferdig med og legge opp det elektriske anlegget.

Så nå gjenstår en del arbeid i kjelleren, samt vannbåren varme i gulvene, parkett, listverk, maling, støp og flislegging, sanitærutstyr og trapp.

Da er det snart på tide og gå til innkjøp av baderomsinnredning og lamper... Det kommer til å bli heftig med shopping i tiden som kommer.

Jeg gleder meg!

2 kommentarer:

  1. Dere er heldige som har kommet så langt. Vi er i gang med råbygget. Ting tar dessuten veldig tid siden det er Gubben i huset som bygger det.

    SvarSlett
  2. Hallo på deg, kan vi trille bort en tur en dag sammen og ta en titt eller??? Marit

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!