tirsdag 19. oktober 2010

Siste innkjøp: Electrolux Ergorapido hvit høyglans

Bilde: Electrolux
Jeg og sentralstøvsugeren har aldri helt blitt venner. Jeg syns det er utrolig pes å dra ut slangen, og har til nå brukt den gode gamledagse metoden med feiekost og kostebrett. Med en 2-åring i huset blir det mye bøss i løpet av en dag.

Nå tror jeg at jeg har funnet ut hvordan jeg skal løse dette: nemlig med en håndstøvsuger. I går gikk jeg til innkjøp av denne lekre håndstøvsugeren fra Electrolux. Så på litt forskjellige typer, men hadde selvfølgelig lyst på den dyreste jeg fant...

Har ikke testet den ennå, men gleder meg nesten 2-åringen skal søle litt sånn at den kommer til nytte!

Tenk å bli så begeistret over en støvsuger... Lurer på om jeg er riktig skrudd sammen...

3 kommentarer:

 1. Heisann!

  Så flotte blogg du har, og så kjekt at du har lagt deg te som følger på min :-)
  Husbygging er så spennende, selv om det til tider er stress og mye styr :-)
  Du er nå heldig som er kommet så langt!!
  Vi håper vi er inne til 17 mai :-)
  Lykke til videre med huset!!!

  SvarSlett
 2. Tjii-hii ikkje verst når en støvsuger kan begeistre så mye, men enig, viktigste i huset(nesten)..kjempe fin blogg, trur eg blir nødt for å følg:-))

  Go helg, klem Åse

  SvarSlett
 3. Fortsatt ganske så fornøyd med den! Eneste er at når den lader så har den et blått lys som likssom skal se fancy ut, men jeg syns det er mest harry...
  Håper jeg finner en bryter der jeg kan skru det av..

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!