tirsdag 8. juni 2010

Fasadetegninger

Her er fasadetegningene til huset vårt. Jeg syns det kan være litt vanskelig å visualisere hvordan det kommer til å se ut til slutt, men håper at det kommer til å ligne litt på "drømmehuset" jeg viste frem i forrige innlegg.

Sørsiden av huset håper vi at kommer til å få en solfylt terrasse etter hvert. Vi venter med å bygge terrasse før vi ser hvor det kommer til å være mest sol ;o)

I kjelleren har vi en egen inngang til en  fremtidig praktikanthybel.

Mot sørvest ligger stuen, og mot sørøst ligger kjøkkenet.

I andre etasje ligger hovedsoverommet mot sørøst. Fra balkongen kommer man inn i loftstuen, og mot sørvest ligger et av de 3 soverommene i 2 etasje.Inngangspartiet ligger mot nord. I utgangspunktet ønsket vi at det skulle bli litt mer staselig, og partiet er allerede utvidet mye, så vi håper at det kommer til å se bra ut til slutt. Litt kloppen-søyler så satser vi på at vi får det rette utseende på inngangspartiet.
Mot nordøst ligger vaskerommet, og det lille vinduet er inn til WC. Mot nord vest ligger arbeid/gjesterommet. I andre etasje mot nordøst ligger først walk in closet og så badet, mot nordvest ligger et soverrom.


Mot sørvest ligger stuen og mot nordvest ligger arbeids/gjesterommet. I andre etasje har vi 2 soverom.

Legger snart ut plantegningene også ;o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!