søndag 13. juni 2010

Fjordal eikeparkett hvit matt lakk

Her er parkettene vi tenker å bruke:

Enstavsparketten; Fjordal Select hvit matt lakk, håper jeg at vi kan spandere på oss i stua og på kjøkkenet, mens trestavsparketten; Fjordal Natur hvit matt lakk skal i alle rom som ikke har fliser.

Fikk et tips om at all parkett som ikke er hvitpigmentert blir skikkelig gul etter kort tid. Bare se på parketten disse prøvene ligger på. Jeg har litt angst for gult tre, etter min bjørkefinérperiode for en del år tilbake. Skulle egentlig ha Kährs sin prosjektparkett Nice, men dropper det da jeg frykter at den blir for gul. Kährs parkett er også dyrere enn Fjordal, men Kährs regnes som en av de beste parkettene kvalitetsmessig. Tidligere hadde Fjordal en parkett som het Naturale hvit, som jeg tenkte å bruke, men siden denne byggeprosessen har tatt litt vel lang tid, så har den gått ut av produksjon, og blitt erstattet av disse. I butikken syns jeg umiddelbart at enstavsparketten var finest, men etter å ha hatt de liggende i stua hjemme en stund, begynner jeg å helle mot at trestavsparketten har finest farge, da enstavsparketten kan bli litt vel lys.
Slik ser de ut på hjemmesidene til Fjordal (trestavs Natur hvit til venstre, enstavs Select hvit til høyre):
Tror begge vil passe fint til fargen eggehvit eller refleksjon som vi tenker å ha på flesteparten av veggene.

Er det noen som har erfaring med disse parkettene eller har noen tips til meg om hvilke parkett jeg bør velge?

Mvh,
Nina

1 kommentar:

  1. Så kjempefint ut! jeg har tenkt på Fjordal select hvit, til høyre ;)

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!