torsdag 24. juni 2010

Hjørnepeis fra Brunner

Dette er peisen jeg ønsker meg! Den fåes i en lengde på hele 1,2 meter!! Vi ønsker å kunne se den både fra spisebordet og fra stuen, og tenker å plassere peisen ca 60 cm over gulvet. Nå hører det med historien at denne peisen fra Brunner ikke er av de billigste, så jeg får vel nøye meg med en litt billigere; nemlig Atra 750, som også er rålekker, og i samme stil. Syns også at det er veldig fint med vednisje og hyller ved siden av.  Over skal vi ha stålpipe, så det er en mulighet og ha en panoramapeis med innsyn fra 3 sider også. Har ikke helt bestemt meg for hva jeg syns er finest...
Bildene er fra Brunner

2 kommentarer:

 1. Hei Nina
  så kjekt å finne bloggen din - den var fin!
  ser ut som du har fin og moderne smak - sånn som jeg! :) spennende med husprosjekt.
  jeg følger med videre! :)

  beste hilsner fra
  Åpent hus

  SvarSlett
 2. Hei,
  Fant bloggen din når jeg søkte etter hjørnepeis :) Vi har akkurat samme ønske - a ha peis som er synlig fra stue og spisestuen. Hva valgte dere til slutt, har du noen anbefalinger?

  :),
  Sarah Hannevik

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!