torsdag 10. juni 2010

Plantegninger

Jeg har brukt uendelig mye tid på å flikke på plantegningene. Prosessen med å få byggetillatelse var veldig lang; over 2 år, så jeg hadde nok tid til å gjøre utallige endringer...Huset er basert på Mesterhus sitt Karine hus, men vi har både gjort det lenger og bredere, samt at vi har forandret endel på både planløsningen og fasaden.
Mest fornøy er jeg nok med at vi får en stor walk in garderobe med direkte tilgang til det store badet. Vi skulle egentlig ha 2 bad i 2. etg, men droppet dette på grunn av at det er dyrt med bad, samt at da ble soverommene mot vest mye større. Men vi har 2 dusjhoder, badekar og 2 servaner på badet, så det bør være nok plass der til hele familien. I tillegg la vi til en dusj på vaskerommet. Helt på tampen bestemte vi oss også for et bad til i kjelleren, så vi sparte da altså ingenting på å droppe badet i 2. etg; det ble vel strengt tatt litt dyrere... Skittentøyssjakt fra badet i 2. etasje til vaskerommet har jeg også stor tro på!

Copyright: Mesterhus. Tegningene kan ikke kopieres eller brukes noe annet sted uten tillatelse.

1 kommentar:

 1. Hei Nina!
  Tenk at jeg fikk skrive din første kommentar!

  Så du hadde lagt deg til som følger av bloggen min og ble nyskjerrig på hvem min nye følger var, så måtte jo ta en kikk på bloggen din....

  Ser ut som et koselig hus dere bygger og ser dere har et par løsninger som vi har og er VELDIG fornøyd med! (skittentøysjakt og garderobe i tilknytning til bad og soverom)

  Gleder meg til å følge med på bloggen din!

  Linda

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!