torsdag 9. september 2010

Trapp med svarte trappetrinn

Bilde: Nor-Trapp
Hva tror dere om å ha en trapp med svarte trappetrinn og håndlist? Blir det et rengjøringshelvete? Syns det i hvert fall ser veldig fint ut på tegningen. Egentlig blir det mer brunsvart, der man kan se trestrukturen igjennom. Fargeprøven er i hvert fall veldig fin ut.

Vi skal ha svart hovedinngangsdør, så tanken var at vi skulle matche fargen på døren til trappen. Alternativene for trappen er, slik jeg ser det; helt hvit (som også er pyton og holde ren), eiketrinn, (som er ganske så dyrt), eller aller billigst; eikebeisede furutrinn, som er inkludert i huspakken. Har også vært innom å legge trappeteppe, men siden det er en U-trapp, så må vi nesten ha heldekkende teppe og ikke teppeløper i trappen. Har ikke funnet noe teppe som jeg syns er pent nok, så jeg mistenker at den beste løsningen er denne brunsvarte varianten.

3 kommentarer:

 1. Hei Nina og takk for veldig koselig mail! Tenkte jeg skulle svare deg her! Dette er første gang jeg er innom bloggen din - men slettes ikke siste. Synes det er superstas å følge andres byggeprosjekter.

  Når det gjelder den hvite trappen vår, så er jeg veldig fornøyd med at den er hvit. Trinnene er ikke så glatte som jeg hadde fryktet, men støvkornene synes godt. Men foreløpig holder det å støvsuge den en gang i uken. På sikt kan jeg tenke meg at vi legger sisal/jute teppe i trappen, for å dempe støy og gjøre den enda tryggere.
  Det ser veldig stilig ut med sorte trinn - men et alternativ er å få levert hvite trinn og male et sort felt nedover trappen som dette: http://tesbrandt.blogspot.com/2010/09/rundvandring-halltrapp.html

  Nå skal jeg surfe litt rundt på bloggen din og kose meg, så da ønsker jeg deg en riktig god torsdagskveld!

  /Christine

  SvarSlett
 2. Hei Christine!

  Tusen takk for tipset! Da blir det hvite trappetrinn og svart håndlist på oss. Trappeleverandøren anbefalte ikke å ha svarte trinn, da finishen/lakken ikke ville tåle mye trafikk.De anbefalte da heller å ta hvite trappetrinn. Utrolig bra link til svart/hvit trapp. Det er kanskje en idé vi vil kopiere en gang ;o) Ellers så er muligheten for teppe også fremdeles åpen...

  SvarSlett
 3. spennende husprosjekt
  tar gjerne både kjøkkenet og dusjen din! :)
  trappa blir sikkert fin med brunsvarte detaljer.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!